Berkelland Friends Festival

BFF 2024

Berkelland Friends Festival | Afgelopen zaterdag 12 oktober werd het gemeentehuis in Borculo omgetoverd tot het Berkelland Friends Festival. Bezoekers genoten van een breed scala aan activiteiten, van bubbelvoetbal en een eigenwijze goochelshow tot heerlijke internationale specialiteiten en muziek uit alle windstreken. Met meer dan 400 bezoekers was deze editie opnieuw een groot succes!

In het zonnetje

Het was geweldig om te zien hoe alle (spontane) vrijwilligers zich hebben ingezet om er een fantastische dag van te maken. Bedankt voor het heerlijke eten voor het wereldrestaurant, Eritrese koffie, hulp bij alle activiteiten en de gezelligheid!

Een speciaal bedankje voor iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze dag: Bibliotheek Oost-Achterhoek, Sport Federatie Berkelland, Jimmy’s Berkelland, Fijnder Werkleerbedrijf Oost-Achterhoek, Fit-Art NL, Natasja Hoekstra van Tai Chi Center, de HAN, Bohero, Het Weggeefhuus, de VVV’s, jongeren en begeleiders van COA Rekken, Wendy voor de prachtige zang en muziek, Nawzad van Gemeente Berkelland en Reuringmaker Madelon.